Slusepadling søndag

Lyst på en nydelig søndagsopplevelse. Uanset om du har deltatt på konkurranse lørdag, foretrekker å padle uten tidstaking  eller alltid har drømt om å bli sluset på Telemarkskanalen så annbefales søndagens slusepadling. Her er opplevelsen er i fokus uansett om du velger å padle lang eller kort rute. 
For begge rutene anbefaler vi å møte opp på Norsjø Ferieland og laste kajakkene på hengere - så slipper du å stresse med å hente biler senere. 
Slusepadling koster 200 kr
Påmelding er her:  
https://www.deltager.no/telemarkspadlern_2020


Kort rute: Padling Vrangfoss til Ulefoss, ca 4,5 km
Kajakkene lastes på henger merket KORT TUR på Norsjø Ferieland senest 10.30 søndag. Klokken 11.00 kjører drosjene og vi anbefaler at dere kjører egen bil til Ulefoss gjestehavn. Her tar drosjene ett stopp for å få med de siste padlere(men det er ikke tid å laste fler kajakker) Husk å få alt utstyr med drosjene. 
Vi er klar for å padle fra Vrangfoss omkring klokken 12, og tar oss god tid til padlingen. På Eidsfos og Ulefoss blir vi sluset igjennom av  slusevoktere fra Telemarkskanalen. 
Når vi ankommer Ulefoss serveres det litt varm drikke og noe søtt. Deretter har dere mulighet til å reise hjem  eller videre med egne biler. 
Om noen trenger transport hele veien og retur til ferieland skal vi såklart hjelpe med det . 

Lang rute: Padling Hogga til Ulefoss, ca. 16  km
Er bare ved interesse vi legger opp denne turen
Kajakkene lastes på henger merket LANG TUR på Norsjø Ferieland senest 7.30 søndag. Klokken 8.00 kjører drosjene   og vi anbefaler at dere kjører egen bil til Ulefoss gjestehavn. Her tar drosjene ett stopp for å få med de siste padlere (men det er ikke tid å laste fler kajakker). Husk å få alt utstyr med drosjene.

Padlestart ca klokken 9 fra Hogga Sluse. Deltagerne bør kunne holde ca 6-7 km/t.  

Det er 3 «forholdsvis lange» bæringer – Hogga, Kjeldal og Vrangfoss sluse (hver på ca. 200 – 300 Meter) og en kort bæring på Lunde sluse. Det er noen traller på  alle slusene, som vi kan bruke og de som har tralle kan evt. ta med egen. 

Klokken 12 møter vi den korte tur på Vrangfoss og følger dem de siste 4,5 km. 

Ha med drikke og noe å spise på, evt ekstra klær til siste del av turen i roligere tempo..


Det er maksimalt plass til 12 personer på lang tur - på kort tur håper vi gjerne å knuse rekorden på 48 deltagere.