Arena 

Vi har fantastiske rammer rundt løpet, og gleder oss til å ta imot dere. 
På Notodden har vi fått bruke Bok og Blueshuset som start, og her blir det speakertjeneste og mulighet til registrering for 22 km. Her er det også stor parkering og  tilgang på toalett og vann.
På Lystang Camping starter 10 km, og her settes det gjerne opp en kiosk for dagen samt det er mulighet til overnatting i hytter eller telt/bobil for de som ønsker den mest idylliske plassering. 
Målgang for alle distanser er ved Norsjø Ferieland på Akkerhaugen. Her blir det tribune for publikum, utstillere, kiosk og servering av bakt potet. Det er gratis dusj for deltagere og mange overnattingsmuligheter og enda Norsjø hotell innen for 15 min gange. Her starter 44 km og det blir organisert parkering samt transport av deltagere og kajakker til de øvrige starter.  Det vil være bagasjetransport retur fra Notodden og Lystang for de som trenger - bagasjen kan hentes igjen i bil ved infokiosken på Norsjø Ferieland. 
Her er også grilling og fest på lørdagskvelden, og søndag møtes alle som skal bli med på slusepadlingen på Norsjø Ferieland.
P1010823JPG

Hyggelige priser på Norsjø Ferieland under løpet: 

Hytte med 2 soverom, bad med dusj og toalett kr 1200,- pr døgn

Hytte med 1 soverom, bad med dusj og toalett kr 1000,- pr døgn

Hytte 4 sengs med toalett (uten dusj) kr 800,- pr døgn

GPS: 
N59'23'25,3"
E09'15'46"